Piristykseksi listaa siitä, mikä on tärkeää, mitä kaikkea hyvää minulla jo on. Niin usein miettii vaan sitä, mitä vielä puuttuu, tai missä on vikaa, nyt tavoitteena miettiä niitä hyviä asioita mitä on jo saavuttanut...

-Perhe ja vielä tarkemmin;  
-Lapsi, ihana, piristävä lapsi, joka toisinaan repii hermot riekaleiksi, hajoittaa tavarat ja haukkuu äidin joka yrittää rajoittaa lapsen luovuutta.
-Mies, ihminen jota ymmärrän yleensä jo puolesta sanasta, jos en ennen. Ihminen johon voin monessa asiassa luottaa, ihminen joka työntää minua eteenpäin kohti omia tavoitteitani.
-Koirat, oma henkireikäni, se asia jonka avulla jaksan päivästä toiseen. Kun kaikki muut ovat vastaan, koirat on edelleen vieressä. Koirien kautta olen päässyt näkemään maailmaa, tutustunut ihmisiin ja parhaat ystävätkin ovat kaikki koirien kautta tulleita.

-Ystävät, ihmiset joille voin kertoa murheet ja ilot, jotka ymmärtää eivätkä arvostele. Ihmisiä joiden seurassa tulee hyvä olo. Koiraihmisiä kaikki tyynni, enemmän tai vähemmän :D

-Äiti, tarvitseeko tätä edes selittää. Se ihminen, johon voin luottaa viime tilanteessa. Äiti tulee läpi harmaan kiven, jos on tarvetta.

-Terveys, se mitä on. En ole allerginen, eikä minulla ole mitään jatkuvaa lääkitystä tai seuraamista vaativaa ongelmaa. Terveydelliset ongelmat löytyvät hammaskalustosta ja polvesta. Hampaat ei rajoita, polvi rajoittaa jonkun verran liikkumista, mutta onneksi aika harvoin.

Ja monta muuta asiaa vielä, mutta kone aikoo käynnistää itsensä uudelleen 3 minuutin kuluttua enkä näköjään pysty sitä estämään, eli tässä nämä tällä kerralla...