Lauantaina oli hieno ilma, lähdettiin lenkille melkein koko porukka, mummo- ja pappakoirat saivat jäädä kotiin, muut mukaan. Kane hakkasi innoissaan kaikki jäät mitä löysi, ja kieltämättä, alkoihan sitä itseäkin vähän lapsettamaan :) Siellä me liu'uttiin koko perhe jäätyneen ojan päällä ja yritettiin saada jäätä rikki.

Mentiin siis suosiolla autolla Haltialaan ja lähdettiin siitä, 4 tuntia meni, käytiin Pitkäkoskella ja kierreltiin metsäreittejä ja Mörököllejen pesäluolia ja muita :), Markus arvioi matkaksi loppujen lopuksi jotain 13 ja 15 kilometrin väliltä, itse epäilen pari kilsaa vähemmän, eli kymppi kuitenkin, kevyesti. Tulee kyllä hyvä olo tollasesta ulkoilusta, hermot ei mennyt koirienkaan kanssa kun oli vain kaksi fleksiä sotkemassa keskenään. Tai ei edes sotkemassa, meni ihan aikuisten oikeesti todella kivuttomasti :).

Sunnuntaina ei ehditty mitään, nukuin ensin pitkään ja hartaasti ja sen jälkeen lähdettiin käymään Porvoossa hoivaamassa autoja. Tai siis minähän kuvittelin, että me käydään vain hakemassa yksi auto sieltä, mutta Markus halusikin pestä ja puunata pari autoa. Lähdin kotiinpäin heti kun pääsin ja sainkin hengähtää peräti 20 minuuttia ennen töihin lähtöä. On tää rankkaa. Aamulla sammuin sohvalle ja nukuin siinä iltapäivään asti katkonaisesti ja lähdettiin lenkkeilemään taas Haltialaan, tällä kertaa ilman Kanea, joka oli vielä päiväkodissa ja matkaan lähti pojat. Käveltiin puolentoista tunnin lenkki, n. 9 km ripeeseen tahtiin, mentiin vähän pidemmällekin, mitä oli tarkoitus, huomattiin se siinä vaiheessa kun tultiin Paloheinään, että ohops, meni vähän pitkäksi :D No, liikunta tekee terää meille kaikille, ei siinä mitään.

Vauhdilla Kanea hakemaan ja sitten ruuanlaittoon. Kävin kaupasta hakemassa kanaa, mutta tajusin kotona, että edellisiä ruokia oli vielä kaapissa, eli tänään oli jätteiden tyhjennyspäivä, makkarakastiketta, suikalelihakastiketta ja kanawokkia. Kane ilmoitti taas syövänsä pelkkää makaroonia ja ketsuppia. Makkarakastike on kuulemma hyvää, mutta makaroonit on lempiruokaa pelkällä ketsupilla... Mietittiin, että ton lempiruokaa olis varmaan se periamerikkalainen macaroni & cheese, pitää testailla...

Nyt sitten taas töissä, aika hiljasta tähän aikaan, sillä täälläkin nyt. Onneksi. Tän jälkeen muutama päivä vapaata ja viikonlopuksi taas takaisin...