Läskit meinaan. Ilmottauduin mukaan keskustelupalstan laihdutusrinkiinkin, eli nyt ei ole peruuttamista. Ja hyväähän se tekee. Kummasti itsetuntokin nousee samassa tahdissa jalan kanssa. Laitoin itselleni välipalkinnoksi kampaajalla käynnin sitten kun laihdutuskuurissa ollaan päästy puoleen väliin. Olen käynyt kampaajalla KERRAN elämässäni... Muuten hiukset on aina leikannut ja värjännyt joko äiti, tuttu tai anoppi. Aika jännää, ja taatusti motivoivaa.

Olen alkanut syömään pupujen ruokaa, no, lähinnä kyllä hedelmiä, mutta joka tapauksessa. Karkki on jäänyt vähälle, eikä edes tee pahaa, mutta jotain tekisi mieli kauheasti leipoa ja syödä... No, vappuna saan syödä, sitten paluu askeettiseen elämään.

Tänä yönä olen syönyt evääksi vesimelonia. Ja olen hyppinyt hyppynarulla. Ensimmäistä kertaa öööh... moneen vuoteen. Päätin vielä hyppiä painot jaloissa, että saisin jotenkin vielä suuremman hyödyn... Katsotaan mitä tapahtuu. Haluaisin mielelläni olla tavoitepainossani jo heinäkuun alussa ennen synttäreitä ja muita menoja, mutta ainakin siihen mennessä pitää olla 5 kiloa kadonnut ja kampaajalla käyty. Tavoitteenahan on siis pudottaa n. 8-9 kiloa kokonaisuudessaan - siitä voi kuitenkin joustaa, jos läski vaihtuu siihen tiiviimpään, toivottavampaan, muotoon. Mutta siis ne jenkkakahvat, löysä mahasta ja se per*e... ne kun saadaan kuriin, niin voin olla tyytyväinen itseeni.

Mutta se siitä. Yritän päivitellä tätä osiota aktiivisesti, että tiedetään missä mennään...